(+381 11) 3239-805 | 3239-846

Advokatska komora Beograda

Fiat justicia
PRIJAVE ZA SEMINAR KOJI SE ORGANIZUJE U SARADNJI SA SAVETOM EVROPE NA TEMU “SLOBODA IZRAŽAVANJA I SLOBODA MEDIJA”

PRIJAVE ZA SEMINAR KOJI SE ORGANIZUJE U SARADNJI SA SAVETOM EVROPE NA TEMU “SLOBODA IZRAŽAVANJA I SLOBODA MEDIJA”

Poštovane kolege,
Obaveštavamo vas da će  u periodu od  25.01.2019 – 26.01.2019. u hotelu “Vila Breg” u Vršcu biti organizovan seminar za članove AK Beograda i AK Vojvodine na temu „Sloboda izražavanja i sloboda medija“. Seminar organizuje AK Srbije u saradnji sa Savetom Evrope, pri čemu su za sve učesnike obezbeđeni hotelski smeštaj, troškovi prevoza i materijali za seminar.
Do sada su održana dva ovakva seminara i to – u Nišu za članove advokatskih komora Niš, Požarevac i Zaječar, i u Šapcu za članove advokatskih komora Čačak, Šabac i Kragujevac. Broj učesnika na seminaru je 30, a broj učesnika iz svake advokatske komore se određuje prema ukupnom broju članova tih komora.
Pozivamo sve zainteresovane kolege da se prijave AK Beograda najkasnije do 14.01.2019. godine ako žele da učestvuju na ovom seminaru, kao i da uz prijavu dostave svoj broj telefona i e-mejl radi kontakta. Napominjemo da iz AK Beograda može da učestvuje 20 advokata, kao i da će se prijave za učešće primati do popune raspoloživih mesta. Preostalih 10 učesnika seminara biće advokati iz Vojvodine. Nakon što se utvrdi spisak učesnika iz AK Beograda, biće im dostavljene potpune informacije vezano za organizaciju prevoza i raspored predavanja.

Advokatska komora Beograda

Štampa vesti